Ekumenický křesťanský komunitní web pro mládež připravuje v termínu od 2.7. do 7.7.2021 zájezd do chorvatské Rijeky pro mládež 18+

Cílem této akce je nejen povzbudit mladé lidi k poznání jiné krajiny a kultury, ale také jim dát možnost trochu se odreagovat, poznat nové lidi, kamarády a zažít trochu dobrodružství. 

 

 Přihlášky je možné podávat od pondělí 22. března 2021.

 

Vlakem společnosti Regiojet se bude vyjíždět dne 2.7.2021 - nástupní místa jsou: Praha hlavní nádraží (16:46), Kolín hlavní nádraží (17:24), Brno Židenice (19:42), Brno hlavní nádraží (19:48) nebo Břeclav (20:20). 

Každý si může ve vlaku vybrat buď sedačku nebo lůžko. Ve vlaku bude možnost zakoupení drobného občerstvení či nápojů za velmi přijatelné ceny. Snídaně ve vlaku - tam i zpět - zdarma.

 

Do chorvatské Rijeky přijedeme následující den v 10:13 a následně se půjdeme ubytovat do apartmánů  XXL rooms v Rijece. Pokoje jsou po třech osobách. V celém objektu je wifi připojení zdarma, dále je možnost využít fitness - zdarma. Každý pokoj má svou vlastní koupelnu, televizi a klimatizaci. 

 

Jaký nás čeká program? 

- modlitba, chvály u moře 

- sportovní aktivity 

- koupání v moři 

- volný program 

- poznávání města 

- turistická procházka - v blízkosti jsou hory a hrad 

- mše svatá v místním kostele 

 

Spolek signály.cz zařizuje pouze dopravu, program a ubytování. Stravování i pojištění si každý zařizuje individuálně. Nebráníme se tomu, že se všichni půjdeme najíst do restaurace nebo fast foodu.

Vzhledem k aktuální situaci Covid-19  se počítá, že do Chorvatské republiky bude možné vycestovat s negativním výsledkem antigenního testu. 

 

CENA: 

2900 Kč/ osoba. V ceně je zahrnuto ubytování, turistická taxa, doprava. Na výběr lůžko/sedačka ve vlaku, přeplatky budou vráceny do měsíce od ukončení akce.

Storno poplatky: 1 měsíc od začátku akce návrat ceny v plné výši, 14 dnů návrat poloviční ceny. V případě prokázání se pozitivním testem na Covid-19 bude vrácena plná cena. 

 

V PONDĚLÍ 22.3. STARTUJE PŘIHLÁŠENÍ NA TOMTO WEBU. 

 

Pojďme nahlédnout do RIJEKY: RIJEKA JE 3 NEJVĚTŠÍ MĚSTO CHORVATSKA

Pláž Sablićevo 
Katedrála Sv. Víta v Rijece
ZDE budeme ubytování - XXL apartmens
Každý pokoj má toaletu a sprchu
Národní park Risnjak 
Kapucínský kostel Panny Marie Lurdské 
Hrad Trsat 
Součástí Rijeky je i přístav
Pohled na město